Heder de recoltare pentru porumb model MR-800

Produse

Heder de recoltare pentru porumb model MR-800

La dezvoltarea hederului de porumb MORESIL MR800, am combinat experiența și expertiza pe care le-am dobândit de-a lungul activității noastre de peste 60 de ani cercetând cele mai dificile terenuri din lume, cu cele mai avansate tehnologii de fabricație. Ca și rezultat, am reușit să dezvoltăm un heder care recoltează porumbul chiar și în condițiile cele mai nefavorabile, un produs care se deosebește de celelalte echipamente disponibile pe piață.Hederul MR800 oferă performanță excelentă și în condiții grele și vă ajută să faceți față situațiilor neașteptate atât de des întâlnite în agricultură. Fabricăm mașini de recoltat concepute de către și pentru profesioniștii din agricultură și avem rezultate excepționale.

 

Modelul MR-800 este dotat cu o gamă largă de opțiuni, oferind configurarea cea mai potrivită pentru fiecare client și pentru orice piață. Dotările și opțiunile disponibile includ soluții cu distribuirea de rânduri la orice distanță începând de la 50 cm; variante cu lanțuri superioare pe capac și cu transportoare elicoidale laterale pentru recoltare în condiții de lucru dificile, când toate tulpinile sunt culcate; variante echipate cu tocător de tulpini; capac din plastic sau din metal; secții de recoltare interschimbabile, cu cuțite laterale sau cu mișcare în direcții opuse; transmisie cu lanț în cutie etanșă cu lubrifiere automată sau cu unități de angrenare; unități cu cadru rigid sau pliabil etc.

Tocător de tulpini

Tocătorul pentru modelul de heder Moresil MR 800 a fost conceput în așa fel încât să funcționeze la capacitate maximă, dar să utilizeze cât mai puțin din puterea combinei.

Tocătorul se află în partea din față a echipamentului, sub secțiile de recoltare, poziție care permite componentei să taie tulpinile de la începutul recoltării, lăsând în urmă miriște foarte scurtă și uniformă în lungime.

Tocătorul este prevăzut cu ambreiaj dublu independent pentru prevenirea supraîncărcării și pentru a asigura fiabilitate maximă în orice condiții de recoltare.

Este prevăzut cu câte un levier pe ambele părți ale angrenajului de cuplare pentru conectare și deconectare manuală oricând. Lamele sunt reversibile.

Secțiile de recoltat

Angrenajele de cuplare sunt prevăzute cu bucșe ranforsate, fabricate din oțel călit și protejate cu lubrifiant special și cu ambreiaj separat de ambreiajul tocătorului pentru a permite decuplarea în caz de supraîncărcare.

Aceste secții de recoltare sunt prevăzute cu 6 lame demontabile, fabricate din material special, de durabilitate maximă.  Echipamentul este disponibil cu lame care se deplasează în direcții opuse. Sistemul de lubrifiere al lamelor este amplasat la vârf și nu necesită întreținere.

Lanțurile de colectare se mișcă în buclă închisă și sunt prevăzute cu opritor. Designul regândit al întinzătorului garantează tensionarea corespunzătoare și permite înlocuirea ușoară a lanțurilor.

Plăcile de recoltare sunt fabricate din material foarte durabil și au muchii rotunjite pentru a preveni deteriorarea.  Poate fi echipat cu sistem hidraulic cu comandă direct din cabină.  Plăcile de recoltare.

Sistemul de transmisie cu lanț este întărită, prevăzută cu întinzător cu reglare automată, montată în carcasă etanșă, protejată cu lubrifiant pentru a asigura funcționare îndelungată. Sistemul asigură ajustarea precisă a turație pe orice utilaj de recoltare. Hederele sunt disponibile și cu cuplaje grupate.


Opțiuni
  •  
  • Senzor de înălțime: Îmbunătățește performanța hederului în cazul tăierii aproape de nivelul solului și permite viteză mai mare de recoltare.
  • Senzor de ghidare între rânduri: Face munca operatorului mai puțin extenuantă.
  • Tocător de tulpini
  • Protecție laterală pe o singură parte sau pe ambele părți ale hederului.  Transmisie hidraulică sau cu lanț.
  • Kit de recoltare pentru floarea soarelui, adaptabil la unitatea de rând. Asamblare rapidă și ușoară.
  • Secții de recoltare disponibile cu lame cu deplasare în direcții opuse sau pe lateral.

 Senzor de înălțime


Senzor de ghidare între rânduri


Transportoare laterale hidraulice (polietilen)Kit de recoltare pentru floarea-soarelui  


Transportoare laterale hidraulice sau cu lanț (fier)
Tocător de tulpini  


Cuțite laterale 


 
Lanț superior

Lanț de colectare superior

Acest element (opțional) este foarte util în cazul în care recoltarea se face în condiții de lucru dificile, când plantele sunt culcate, asigurând colectarea continuă și randamentul ridicat, cu pierderi minime de boabe.

Model pliabil

Modelul pliabil este disponibil cu număr diferit de rânduri și cu distanțe diferite între rânduri

Sistemul de pliere este comandat ușor și rapid de pe combină.

Pliere eficientă, cu vizibilitate excelentă din cabină.

Modelul nostru pliabil vă permite să reduceți atât timpul, cât și costul deplasării de la o locație la alta.

Dossier Moresil - Porumb (RO)

Solicitați detalii